Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

CFO&CPO: When forces join

maart 13 | 15:00 - 21:00

De relatie tussen Chief Procurement Officer en Chief Financial Officer is altijd gespannen geweest. Ze willen allebei het beste voor het bedrijf, maar kunnen historisch gezien niet altijd eens worden over hoe ‘het beste’ er dan uit ziet.

De schoen wringt onder meer bij prestatiemeting. Door procurement behaalde resultaten zijn veelal onvoldoende zichtbaar en meetbaar. Zo kost het identificeren en vervolgens realiseren van substantiële onderhandelde of gecontracteerde besparingen veel tijd en moeite van het inkoopteam, terwijl de CFO in dat hele proces slechts geïnteresseerd in één ding: dat de gerealiseerde besparingen terug te zien zijn in de P&L.

Leer tijdens “CFO&CPO: When forces join” op 13 maart 2019 elkaars taal spreken en hoe u tot besparingen kunt komen waar zowel de CFO als de CPO het mee eens is. KPI’s, werkkapitaal, compliance issues en factuurcontrole zijn onderwerpen die aan de orde komen.

De workshop is een initiatief van Basware, in nauwe samenwerking met ICreative en Ricoh.

Programma

15.00 uur       Ontvangst

15.30 uur       Opening

15.35 uur       Keynote #SuperFinance vs #SuperProcurement
Door Frank Oort, interim inkoop professional, en Lauri Palokangas, Director Basware

16.15 uur       Keynote Niclas Rosenlew, CFO Basware

16.45 uur       Pauze

17.00 uur       Workshop “Learn to speak your CPO’s/CFO’s language”

18.30 uur       Walking dinner

21.00 uur       Einde

Sprekers

Frank Oort

Frank Oort heeft 25 jaar ervaring op het gebied van inkoopmanagement en ongeveer 5 jaar verkoopervaring opgedaan in verschillende industrieën. Na een periode van tien jaar werkzaam te zijn geweest bij Royal Friesland Foods, stapte Oort in 2007 over naar BAM Groep. In deze functie werd hij genomineerd voor de CPO Award 2010. Daarna vervulde hij de functie van Director Procurement & Realestate bij Van Gansewinkel en werkte hij bij adviesbureau PwC, totdat hij in 2017 voor zichzelf begon. Interim inkoopmanagement, consultancy en het geven van commerciële trainingen voor verkoop- en accountmanagers behoren tot zijn belangrijkste activiteiten.

 

 

Niclas Rosenlew

In 2014 trad Niclas Rosenlew aan als CFO van Basware. Zijn belangrijkste ervaring deed hij op bij Nokia, waar hij in een periode van meer dan tien jaar verschillende finance functies bekleedde. In zijn laatste functie was hij CFO van de Smart Devices Business Unit dat in 2014 werd overgenomen door Microsoft. Daarvoor werkte hij in de bancaire sector.

 

 

 

Lauri Palokangas

Voordat hij bij Basware kwam, werkte Lauri Palokangas (ook wel Lapa genoemd) 15 jaar lang bij Nokia. Lapa is een echte technologieliefhebber en een zelfverklaarde IT-professional die zo’n tien jaar geleden overstapte naar product marketing. Overdag doet hij dit voor Basware en in zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met economische gedragswetenschappen.

 

 

 

Interesse in deelname? Neem dan contact op met:
Marieke Lenstra
E: mlenstra@icreative.nl
M: 06-55701508

Over ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, oplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan omvangrijke ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Gegevens

Datum:
maart 13
Tijd:
15:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

A’DAM Toren
Overhoeksplein 1
Amsterdam, 1031 KS Nederland
+ Google Maps
Website:
http://adamtoren.nl/nl/hello-im-adam-nl/

Gegevens

Datum:
maart 13
Tijd:
15:00 - 21:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

A’DAM Toren
Overhoeksplein 1
Amsterdam, 1031 KS Nederland
+ Google Maps
Website:
http://adamtoren.nl/nl/hello-im-adam-nl/

Waarom ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van inkoop en factuurverwerking.

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax producten. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay, e-facturatie en verandermanagement. Kennis die wij graag met u delen.

Excellence Partner

Waar onze leveranciers stoppen, gaan wij verder met complementaire diensten, zoals geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

Vragen over purchase-to-pay of e-facturatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Alleen aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook!