Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Basware Connect België

18 september 2018 | 11:30 - 18:00

logo basware3

Digitalisering, Artificial Intelligence, Predictive Analytics, Big Data, SaaS, Open Network, dematerialisatie van inkoop- en financiële stromen … Nieuwe technologieën bieden mogelijkheden voor transformatie en innovatie op veel gebieden.

Wat kan je verwachten? Hoe snel? Welke impact heeft dit op organisatieniveau? En wat zijn de implicaties voor uw finanance en procurement, uw source-to-pay (S2P) en facturatieprocessen, uw teams en uw ecosysteem, de data-governance, maar ook uw functie? Kom te weten hoe Basware u helpt om een beter rendement te behalen op uw huidige processen en u helpt bij de uitvoering van uw project, zowel in België als internationaal!

Programma

11.30 uur
Networking Lunch (walk-in) + Registratie

12.55 uur
Welcome – Dany De Budt

13.00 – 13.30 uur
Keynote – Randall Van Poelvoorde & Pepper

13.30 -14.00 uur
Basware Keynote – Lauri Palokangas

14.00-14.30  uur
Basware in 30’ – TBC

14.30 – 15.00 uur
Customer case 1 – TBC

15.00 -15.30 uur
Koffiepauze 

15.30 -17.00 uur
E
nd-to-end S2P + demo – Jeroen Maes; Maarten Laukens; Ruben Slagmulder

17.00 – 17.30 uur
Customer Case 2 – TBC

17.30 uur
Wrap up Dany De Budt met aansluitend brouwerijbezoek inclusief closing drink

Meer informatie en aanmelden>>

Over ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, oplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan omvangrijke ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Gegevens

Datum:
18 september 2018
Tijd:
11:30 - 18:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Basware

Gegevens

Datum:
18 september 2018
Tijd:
11:30 - 18:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Basware

Waarom ICreative

ICreative helpt ondernemingen, instellingen en overheden om meer controle op bedrijfsuitgaven te krijgen en het purchase-to-pay proces minder complex, en daarmee kostenefficiënter, te maken. Onze propositie:

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax technologie. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay en e-facturatie. Kennis die wij graag delen middels onze Academy.

Excellence Partner

Wij bieden additionele diensen aan om toe te werken naar operational (P2P) excellence, waaronder geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan omvangrijke ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

We houden u via uw Inbox graag op de hoogte omtrent e-facturatie en purchase-to-pay automatisering. Wilt u ook eens van gedachten wisselen omtrent deze onderwerpen, neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.