Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit event is voorbij.

Basware Connect 2017

12 oktober 2017 | 12:00 - 17:30

Op 12 oktober vindt Basware Connect 2017 plaats. En wel op een bijzondere locatie: de KNVB Campus te Zeist! Een inspirerende omgeving, waar we samen met onze dagvoorzitter en key-note spreker Minke Booij een sportief tintje aan dit evenement geven. We belichten onderwerpen als topprestaties, samenwerking, teamspirit, analyses en doelstellingen. Onderwerpen die u ongetwijfeld herkent vanuit de sport, maar die ook binnen uw bedrijf aan de orde van de dag zijn. Basware Connect 2017 belooft een middag vol kennis en inspiratie, visionairs en gebruikers te worden.

Het programma

Het programma is nog in ontwikkeling. Zaken die in ieder geval aan de orde komen zijn:

 • Ontvangst met een heerlijke lunch
 • De transitie van een versnipperd proces naar een centraal SSC bij de NS
 • Fraude of fouten – De intentie verschilt, maar het resultaat blijft gelijk. Hoe te signaleren en voorkomen?
 • Cloudcomputing – Waar is mijn data en hoe garanderen we veiligheid?
 • Source to pay – Introductie van Marketplace en de volledige source to pay suite van Basware
 • Veel innovatieve onderwerpen, zoals Robotics, Artificial intelligence, Blockchain en Bitcoin
 • Heel veel productdemo’s
 • Een rondleiding over de KVNB Campus
 • En leuke verrassingen om het verblijf in het epicentrum van het Nederlandse voetbal onvergetelijk te maken!

Praktische zaken

 • Deelname aan Basware Connect is gratis. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, meld u dan van tevoren af.
 • We ontvangen u met een geserveerde lunch. Eventuele dieetwensen kunt u op voorhand doorgeven. Gedurende de dag is er koffie, thee, frisdrank en diverse snacks. Na afloop van het programma zullen we gezamelijk nog een borrel drinken en serveren we diverse bittergarnituren.
 • De KNVB Campus ligt net buiten Utrecht stad in de bossen van Zeist en is met de auto goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid. Toch willen we u vragen waar mogelijk te carpoolen. Ook met het openbaar vervoer kunt u de KNVB campus goed bereiken. Zeist heeft een eigen NS station en vanaf daar is het een kwartiertje met de bus.

Wilt u als Finance en Procurement professional aanwezig zijn bij Basware Connect 2017? Meld u dan hieronder aan.

Over ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, oplossingen voor purchase-to-pay en factuurverwerking / e-facturatie uitdagingen aan omvangrijke ondernemingen en instellingen. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Gegevens

Datum:
12 oktober 2017
Tijd:
12:00 - 17:30
Evenement Categorie:

Organisator

ICreative
Telefoon:
0318493150
E-mail:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Gegevens

Datum:
12 oktober 2017
Tijd:
12:00 - 17:30
Evenement Categorie:

Organisator

ICreative
Telefoon:
0318493150
E-mail:
contact@icreative.nl
Website:
www.icreativep2p.com

Waarom ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen resulteren in meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax technologie. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay en e-facturatie. Kennis die wij graag delen middels onze Academy.

Excellence Partner

Wij bieden additionele diensen aan om toe te werken naar operational (P2P) excellence, waaronder geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

Wilt u van gedachten met ons wisselen over e-facturatie en purchase-to-pay, neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Wilt u alleen of daarnaast per e-mail op de hoogte blijven van e-facturatie en purchase-to-pay automatisering, dan kunt u zich voor onze maillijst inschrijven.