Diensten

ICreative helpt ondernemingen, instellingen en overheden om meer controle op bedrijfsuitgaven te krijgen en het purchase-to-pay proces minder complex, en daarmee kostenefficiënter, te maken. Onze propositie:

 • AUTOMATISERING


  Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie van Basware en Kofax technologie en hen aangesloten op het grootste open transactie netwerk ter wereld (Basware Network).

  Basware en Kofax

  ICreative is implementatiepartner van Basware en Kofax. Onze leveranciers werken steeds meer met Cloud-oplossingen. Dit betekent snelle implementatie van technologie (en integratie met ERP systemen) en vervolgens continue verbeteren en aanpassen van de technologie aan de veranderende wensen en voorwaarden van een onderneming. Met ons Service Center bieden wij technische ondersteuning. Het Service Center van ICreative bestaat uit technische consultants die full-time onze klanten ondersteunen.

  Voor Basware implementatie bieden wij drie standaard pakketten aan, waarmee een snelle start met Basware kan worden gemaakt.

  Basware Network

  Naast automatisering van factuurverwerking en het purchase-to-pay proces, maken wij gebruik van het Basware Network waarmee het ontvangen én versturen van facturen en inkooporders tussen bedrijven wordt gefaciliteerd. Het Basware Network is het grootste open transactie netwerk in de wereld en is onder meer verbonden aan het Simplerinvoicing netwerk. Wij helpen ondernemingen én hun leveranciers met aansluiting op dit netwerk.

  Bijkomend voordeel van het Basware Network: naast het purchase-to-pay proces wordt ook het order-to-cash proces van het bedrijf geholpen door het Basware Network.

basware logo klein
 • ACADEMY


  ICreative is kennispartner op het gebied van purchase-to-pay en de technologie die nodig is om deze processen, in het bijzonder met betrekking tot order- en factuurstromen, te digitaliseren (informatie -> data) en te automatiseren (data -> processen):

  Purchase-to-Pay

  1. Spendanalyse
  2. Sourcing & Contracting
  3. Inkoop
  4. Factuurverwerking
  5. E-facturatie & E-procurement
  6. Leveranciersmanagement

  ICreative Academy

  Onder de vlag van onze Academy, delen wij regelmatig onze kennis over p2p-automatisering, Basware en Kofax, door middel van publicaties, trainingen en webinars.

1

SPENDANALYSE

2

SOURCING & CONTRACTING

3

INKOOP

4

FACTUURVERWERKING

5

E-FACTURATIE & E-PROCUREMENT

6

LEVERANCIERSMANAGEMENT

purchase-to-pay

 • EXCELLENCE


  Onze leveranciers maken producten voor markten. Wij maken oplossingen voor klanten. Zo bieden we naast klant-specifieke integraties en configuraties van de producten van onze leveranciers, additionele diensen aan om toe te werken naar operational (P2P) excellence, oftewel, naar een maximale graad van automatisering.

  1. ICreative Validation
  Kwaliteitscontrole van facturen. Een factuur kan als e-factuur binnenkomen, maar als de informatie in het databestand (e-factuur) niet klopt of ontbreekt, is automatische verwerking nog steeds niet mogelijk. Wij kunnen de factuur automatisch valideren en verrijken, gebruikmakend van verschillende bronnen, waaronder de crediteurenstamgegevens uit uw ERP syste(e)m(en).

  2. ICreative Expense
  Automatisering declaraties. Als de factuurstroom automatisch wordt verwerkt, is het een kleine stap om de factuurstroom uit te breiden met de declaratiestroom. Wij hebben een web-based applicatie ontwikkelt waarmee bonnetjes, creditcardtransacties en reiskosten ingediend kunnen worden. De verdere verwerking gebeurt met Basware.

  3. Onboarding leveranciers
  Om snel aan de slag te gaan met e-facturatie en e-ordering is samenwerking met leveranciers nodig. Wanneer gebruik wordt gemaakt van een zogenaamd business netwerk, zoals het Basware Network, wordt er nauwelijks aanpassing van leveranciers gevraagd, maar een bepaalde effort zal desondanks nodig zijn. Dat proces kunnen wij sterk bespoedigen.

  4. Robotic Proces Automation
  Automatisering van perifere activiteiten. Met behulp van Robotic Process Automation kunnen facturen bijvoorbeeld automatisch worden opgehaald in een portaal van een leverancier.

1

ICREATIVE VALIDATION

2

ICREATIVE EXPENSE

3

ONBOARDING LEVERANCIERS

4

Robotic Process Automation

purchase-to-pay

Onze Diensten

ICreative transformeert gefragmenteerd processen met ongestructureerde informatie naar data-gedreven en intelligente purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen.

AUTOMATISERING

Wij implementeren en supporteren cloud software van enkele grote wereldspelers.

EXCELLENCE

Met procesoptimalisatie en verbetering van datakwaliteit leveren wij P2P Excellence.

ACADEMY

Wij bieden continue trainingen en webinars aan en organiseren een jaarlijkse klantendag.

Blijf op de hoogte

Ontvang per e-mail het laatste nieuws over purchase-to-pay automatisering!