Daarom ICreative

Een muis aan tafel met olifanten. Dat is ICreative. Een kleine specialist die “grote jongens” helpt met e-facturatie en purchase-to-pay automatisering. Maar waarom kiezen deze jongens voor ICreative? Hun argumenten:

1. Corporate Oplossingen

Wij zijn implementatie- en support partner van Basware en Kofax. Leveranciers van corporate (e-facturatie en purchase-to-pay) software. Software die past bij ondernemingen en instellingen die relatief veel orders en facturen verwerken bij relatief veel leveranciers. En waar het werkveld doorgaans ook complex is. Waar er bijvoorbeeld sprake is van leveranciers afkomstig uit verschillende landen en waar orders en facturen worden geplaatst respectievelijk ontvangen door verschillende kantoren of werkmaatschappijen.

2. Customer Intimacy

We gaan hier niet roepen dat we de klant centraal plaatsen. We gaan er voor het gemak van uit dat ieder bedrijf dit doet. Maar onder de vlag van Customer Intimacy willen de duidelijk maken dat we niet alleen corporate software implementeren en ondersteunen. Afhankelijk van wensen bieden we additionele diensten aan om de automatiseringsgraad verder op te krikken.

  • Een gedigitaliseerde en gestandaardiseerde factuur kunnen we bijvoorbeeld op diverse manieren valideren. Met stamgegevens uit ERP systemen, bijvoorbeeld, of verrijken met kredietgegevens.
  • We kunnen patronen analyseren in alle purchase-to-pay gerelateerde events. Waar processen spelen er nu daadwerkelijk en waar vinden lange doorlooptijden plaats?
  • Facturen automatisch laten ophalen uit portals van leveranciers? Dan zetten we software robots in die dit automatisch voor je doen.

Een andere wens of probleem? Laat het ons weten; we denken graag met je mee.

3. Core Business

Purchase-to-pay is onze core business. We doen niets anders dan het implementeren, configureren, optimaliseren en ondersteunen van purchase-to-pay automatisering. We zijn een relatief kleine club (althans in vergelijking tot de klanten die we bedienen) wat ons heel agile maakt. U wilt internationaal uitrollen? Geen probleem. Wij schalen mee.

ICreative versus Basware

P2P is uiteraard ook de core business van Basware. Maar wij merken bij onze klanten dat het one-stop-shopping idee, waarmee immers ook de afhankelijkheid van één leverancier wordt vergroot, sterk aan populariteit inboekt ten opzichte van het werken met echte specialisten. Op het gebied van implementatie, kennis en ondersteuning zijn we dit.

En als “value-added reseller” doen we natuurlijk extra ons best ;). We staan immers in de schaduw van onze leverancier.

Wij staan voor u klaar!

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase to pay oplossingen aan omvangrijke ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen resulteren in meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

We houden u graag op de hoogte omtrent e-facturatie en purchase-to-pay automatisering. Wilt u liever van gedachten wisselen omtrent deze onderwerpen, neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Waarom ICreative

ICreative helpt ondernemingen, instellingen en overheden om meer controle op bedrijfsuitgaven te krijgen en het purchase-to-pay proces minder complex, en daarmee kostenefficiënter, te maken. Onze propositie:

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax technologie. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay en e-facturatie. Kennis die wij graag delen middels onze Academy.

Excellence Partner

Wij bieden additionele diensen aan om toe te werken naar operational (P2P) excellence, waaronder geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan omvangrijke ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

We houden u via uw Inbox graag op de hoogte omtrent e-facturatie en purchase-to-pay automatisering. Wilt u ook eens van gedachten wisselen omtrent deze onderwerpen, neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.

Ontvang Big Data boek
Download white papers
Helaas, geen prijs
Ontvang Big Data boek
Download white papers
Helaas, geen prijs
ICreative is weer een jaartje ouder. Dat moet worden gevierd!
Vul uw e-mailadres in en geef een draai aan het wiel!
Door mee te doen, stemt u toe dat wij e-mails met P2P-gerelateerde onderwerpen naar u mogen versturen. Geen paniek. Ook wij hebben een hekel aan SPAM. U kunt zich onderaan iedere e-mail uitschrijven.