Bedrijfsprofiel

Wij zijn system integrators, technical consultants en project managers. We transformeren een gefragmenteerd inkoop tot betalingsproces met ongestructureerde informatie naar een geautomatiseerd, data-gedreven en intelligent purchase-to-pay systeem. Wij zijn ICreative.

Organisatie

Opgericht in 2000 vormde ICreative het fundament voor de InnovestIT Group. ICreative levert als Basware en Kofax-partner, purchase-to-pay en e-facturatie oplossingen met dedicated support aan grote ondernemingen, onderwijs- en overheidsinstellingen. Onze oplossingen vergroten de controle op bedrijfsuitgaven en verkleinen de complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

Vanaf de oprichting voert ICreative een financieel gezonde en onafhankelijke koers. Door de jaren heen maakt ICreative een gestage groei door en de toekomst wordt met vertrouwen tegemoet gezien. Bedrijven en instellingen zoals Boskalis, Endemol, Bol.com, Grandvision, UWV, Universiteit Utrecht, Pentair, Messe Stuttgart, Bayerische Hausbau GmbH behoren tot het klantenportfolio.

Vandaag de dag heeft ICreative ongeveer 40 medewerkers. De huidige directeur is Vincent Wouters.

Tijdlijn

2018 ISO 9001 en ISO 27001 certificering
2017 Benoeming Basware partner van het jaar wereldwijd
2017 Oprichting Coforce, een spin-off van ICreative
2016 ICreative wordt ondergebracht onder InnovestIT Group
2014 Analistenbureau Strategy Partners benoemt ICreative en zusterbedrijf Easy Systems tot grootste P2P leverancier in de Nederlandse markt
2013 ICreative bereikt Kofax Platinum Level
2013 Virtual Operator voor Basware Network en ook eerste klant (Van Gansewinkel, tegenwoordig Renewi)
2011 Vincent Wouters volgt Erik van Doorn op als CEO van ICreative
2009 Nieuwe pand (Heestereng) in gebruik genomen
2008 Benoeming Basware partner van het jaar wereldwijd
2007 Oprichting ICreative GMBH
2007 Benoeming Basware partner van het jaar wereldwijd
2006 Oprichting zusterbedrijf Easy Systems
2006 Benoeming Basware partner van het jaar wereldwijd
2003 Partnership met Basware
2000 Erik van Doorn en Jan Kees Meindersma richten ICreative op

Finance Automation Specialisten

Over InnovestIT Group

ICreative is onderdeel van de InnovestIT Group. Naast ICreative vallen ook Easy Systems, Coforce en Diesis onder deze holding. Als groep beoogt InnovestIT bedrijven en instellingen te helpen met het zover mogelijk automatiseren van hun financiële processen en een kennispartner te zijn. De huidige CEO is oprichter Erik van Doorn. www.innovestit.com

Easy Systems

In tegenstelling tot ICreative ontwikkelt Easy Systems alle purchase-to-pay-oplossingen onder eigen beheer. In de ruim 10 jaar dat Easy Systems aan de weg timmert is het uitgegroeid tot dé toonaangevende purchase-to-pay leverancier voor het MKB. www.easysystems.nl

Coforce

Waar de meeste purchase-to-pay-gerelateerde processen prima met Basware en/of Kofax-technologie worden geautomatiseerd, moeten bepaalde terugkerende handelingen (zoals het ophalen van facturen uit een online portaal van een leverancier) nog steeds handmatig worden uitgevoerd. Deze handelingen kunnen met software robots worden uitgevoerd. Coforce legt zich hier volledig op toe. www.coforce.nl

Diesis

Diesis adviseert en ondersteunt bedrijven bij het optimaliseren en beheersen van hun complexe financiële administratie met verschillende IT toepassingen. Enkele applicaties waar Diesis mee werkt zijn Unit4 Financials (Coda), Icorp, SAP BusinessObjects, Reporting Hub, Power BI en CIC Audit-tool. www.diesis.nl

Onze Expertise

1

SPENDANALYSE

2

SOURCING & CONTRACTING

3

INKOOP

4

FACTUURVERWERKING

5

E-FACTURATIE & E-PROCUREMENT

6

LEVERANCIERSMANAGEMENT

purchase-to-pay

Executive Management

 • Managing Director
  Vincent Wouters, vwouters@icreative.nl
  +31 (6) 22455138
 • Sales Director
  Jeroen Rozeboom, jrozeboom@icreative.nl
  +31 (6) 45974097
 • Operations Director
  Kees Hakvoort, khakvoort@icreative.nl
  +31 (6) 26114816

Werken bij ICreative

Als jij houdt van workflow automatisering, systeem integratie, data analyse en/of als je veel kennis van zaken hebt omtrent inkoop- en financiële processen, dan ontmoeten wij jou graag.

Bekijk onze vacatures

Als dit niet aansluit bij jouw ambities, maar wel enthousiast bent over ICreative, neem dan contact op met onze corporate recruiter, Wouter Slot, via wslot@icreative.nl of +31 (0)6 45031728.

Verantwoord Ondernemen

Laten we elkaar niet voor de gek houden. De missie van ICreative is niet om de wereld te redden. Je zult dan ook geen “greenwashing” taal van ons vernemen. Het is natuurlijk niet zo moeilijk in te zien hoe een volledig geautomatiseerd inkoop- tot betalingsproces een einde maakt aan al het papierwerk, en hoe dit de belasting op het milieu vermindert. Maar dit is nooit de aanleiding geweest om dit proces voor bedrijven te automatiseren. Het is gewoon een zeer prettig bijeffect van ons werk.

Maar we zijn ons wel bewust van de wereld waarin we leven. En hoe wij allen een verantwoordelijkheid hebben om een wereld over te dragen die leefbaar is voor aankomende generaties. Dat is niet iets om cynisch over te doen. Daarom nemen we duurzaamheid ook mee in de keuzes die we maken. En “ja”, we steunen diverse goede doelen, waaronder Stichting PinkRibbon en KiKa.

Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien.

Waarom ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van inkoop en factuurverwerking.

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax producten. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay, e-facturatie en verandermanagement. Kennis die wij graag met u delen.

Excellence Partner

Waar onze leveranciers stoppen, gaan wij verder met complementaire diensten, zoals geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

Vragen over purchase-to-pay of e-facturatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Alleen aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook!