Basware Trainingen

Wij bieden Basware trainingen aan voor nieuwe gebruikers van Basware of gebruikers die hun kennis willen toetsen of opfrissen. De trainingen zijn toegankelijk voor onze klanten, maar ook voor gebruikers waarmee wij geen Basware licentieovereenkomst hebben.

Basware SaaS

Wij merken dat beheerders van Basware behoefte hebben om hun kennis up-to-date te houden. Succesvolle ondersteuning van de primaire en secundaire bedrijfsprocessen is mede afhankelijk van een goed functionerende Basware omgeving. Hierin zijn continuïteit en deskundigheid belangrijke aspecten. Graag geven wij gehoor aan de behoefte van deze én nieuwe beheerders middels een interactieve hands-on training.

Voor de nieuwste generatie Basware software, Basware SaaS, bieden wij diverse trainingen aan. Van algemeen beheer dat hoofdzakelijk gericht is op functioneel en technisch (applicatie-)beheerders, tot matching optimalisatie voor medewerkers van de financiële administratie die hun kennis op een hoger niveau willen brengen. Deze training is ook geschikt voor medewerkers die nieuw zijn in het werken met de applicatie en meer kennis wensen op te doen.

Basware IP

Succesvolle ondersteuning van de primaire en secundaire bedrijfsprocessen is mede afhankelijk van een goed functionerende Basware omgeving. Hierin zijn continuïteit en deskundigheid belangrijke aspecten. In de loop van de tijd kan deze kennis verminderd zijn of de IT organisatie heeft de taken op een andere manier belegd. Wij krijgen regelmatig de vraag of er een training gegeven kan worden over het beheer van Basware IP. Neem hiervoor contact op met het ICreative Service Center.

Waarom ICreative

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van inkoop en factuurverwerking.

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax producten. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay, e-facturatie en verandermanagement. Kennis die wij graag met u delen.

Excellence Partner

Waar onze leveranciers stoppen, gaan wij verder met complementaire diensten, zoals geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

Vragen over purchase-to-pay of e-facturatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Alleen aanmelden voor de nieuwsbrief kan natuurlijk ook!