Basware Trainingen

Wij bieden Basware trainingen aan voor nieuwe gebruikers van Basware of gebruikers die hun kennis willen toetsen of opfrissen. De trainingen zijn toegankelijk voor onze klanten, maar ook voor gebruikers waarmee wij geen Basware licentieovereenkomst hebben.

Basware SaaS

Wij merken dat beheerders van Basware behoefte hebben om hun kennis up-to-date te houden. Succesvolle ondersteuning van de primaire en secundaire bedrijfsprocessen is mede afhankelijk van een goed functionerende Basware omgeving. Hierin zijn continuïteit en deskundigheid belangrijke aspecten. Graag geven wij gehoor aan de behoefte van deze én nieuwe beheerders middels een interactieve hands-on training.

Voor de nieuwste generatie Basware software, Basware SaaS, bieden wij diverse trainingen aan. Van algemeen beheer dat hoofdzakelijk gericht is op functioneel en technisch (applicatie-)beheerders, tot matching optimalisatie voor medewerkers van de financiële administratie die hun kennis op een hoger niveau willen brengen. Deze training is ook geschikt voor medewerkers die nieuw zijn in het werken met de applicatie en meer kennis wensen op te doen.

Basware IP

Succesvolle ondersteuning van de primaire en secundaire bedrijfsprocessen is mede afhankelijk van een goed functionerende Basware omgeving. Hierin zijn continuïteit en deskundigheid belangrijke aspecten. In de loop van de tijd kan deze kennis verminderd zijn of de IT organisatie heeft de taken op een andere manier belegd. Wij krijgen regelmatig de vraag of er een training gegeven kan worden over het beheer van Basware IP. Neem hiervoor contact op met het ICreative Service Center.

Wij staan voor u klaar!

Vragen over purchase-to-pay of e-facturatie?
Neem gerust contact met ons op.

+31 (0) 318 49 31 50
Oortlaan 2
6716 WD, Ede
The Netherlands