Whitepaper

De financiële functie in bedrijven zit in een transitie die gestuurd wordt door de toenemende digitalisatie van informatiestromen binnen organisaties.

Lees er alles over in onze white paper.

  ic-whitepaper-leanfinance-2021-v4

   

   Resources / Trainingen / Basware Analytics voor Accounts Payable

   Basware Analytics Training voor Accounts Payable

   Met de software van Basware zijn de standaardfunctionaliteiten iedere dag nodig om de facturen te verwerken. Maar om echt stappen te zetten in het automatiseren van de factuurstroom zal gekeken moeten worden naar de uitzonderingen. Waar is de crediteurenadministratie mee bezig en vooral waarom zijn ze daar mee bezig. Door het analyseren van de factuurverwerking processen en de bijbehorende data wordt het mogelijk om antwoord te krijgen op deze vragen.

   Bij het openen van Analytics is direct veel data zichtbaar, maar de vraag is hoe deze data te gebruiken bij het optimaliseren van de processen. Daar geeft de Basware Analytics Training antwoord op.

   icreative-solutions-analytics

   Programma Basware Analytics


   Algemene uitleg Analytics

   Om te starten wordt een globale uitleg over de werking van Analytics gegeven. Hoe selecteer je de data, hoe werkt de user interface en hoe kan je de data downloaden.

   De data uitgelegd

   De data wordt direct visueel inzichtelijk gemaakt. Maar het is vooral belangrijk om te begrijpen wat de data betekend. En vooral hoe dit zo te interpreteren dat optimalisaties doorgevoerd kunnen worden.

   Basware en Analytics combineren

   Door de focus op de data met het proces te leggen is het mogelijk om zoveel mogelijk uitzonderingen te verminderen. Dit kan door Basware en Analytics te combineren. Vanuit Analytics is het mogelijk om hoog over te beginnen met de selectie van bijvoorbeeld de leveranciers die voor veel uitzonderingen zorgen. Door hier in Analytics steeds dieper te gaan is de laatste stap mogelijk om op factuurniveau de processtappen in Basware na te lopen. Door dit op de juiste manier te combineren kunnen snel stappen worden gezet in de optimalisatie van de processen.

   Het maken van eigen dashboards

   Naast de ca. 20 standaard dashboards van Analytics is het ook mogelijk om eigen dashboards te maken. Tijdens de training zal inzicht worden gegeven hoe dit te doen en waar op gelet dient te worden.

   Doelgroep

   De training is gericht op medewerkers van de crediteurenadministratie (accounts payable). Voor inkoop kunt u de training Basware Analytics voor Procurement volgen.

   Tijd & Plaats

   • 3 Maart 2022, 13:00-16:30 | Online (Microsoft Teams)
   • 24 Mei 2022, 13:00-16:30 | Online (Microsoft Teams)

   christian-willemsen

   Trainer

   Christian Willemsen
   Business Consultant & Trainer
   cwillemsen@icreative.nl

   Kosten

   Euro 295 per persoon. De kosten variëren met het aantal deelnemers per bedrijf. Vraag naar de kosten.

   Overige trainingen

   Incompany

   Wij kunnen iedere training verzorgen voor één specifiek bedrijf. Vraag naar de mogelijkheden.

   Inschrijven of Vragen