Academy

Het purchase-to-pay concept is eenvoudig, maar de praktijk kan weerbarstig zijn. Het transformeren van bestaande werkwijzen naar een integraal, data-gedreven purchase to pay systeem biedt zowel technische als sociale uitdagingen. De ICreative Academy is opgezet om onze kennis met u te delen.

Publicaties

Laatste White Papers

Evolutie in automatische factuurverwerking

In de digitale transformatie waarin ondernemingen en instellingen intussen al een decennium verkeren, vormt factuurverwerking een dankbare discipline voor automatisering omdat het proces repetitief en voorspelbaar is.

Lees er over in onze white paper

e-facturatie belastingen blockchain E-facturatie: Belastingen en Blockchain

De continue ontwikkeling van technologie én een aanzienlijke BTW-deficit, wekken de indruk dat de overheid een grotere rol zal spelen in de facturatie bij bedrijven.

Lees er over in onze white paper

Waarom ICreative

ICreative helpt ondernemingen, instellingen en overheden om meer controle op bedrijfsuitgaven te krijgen en het purchase-to-pay proces minder complex, en daarmee kostenefficiënter, te maken. Onze propositie:

Technologie Partner

Wij hebben veel ondernemingen geholpen met implementatie én support van Basware en Kofax technologie. In Nederland en ver daarbuiten.

Kennis Partner

ICreative heeft in de afgelopen 15 jaar veel kennis opgedaan over purchase-to-pay en e-facturatie. Kennis die wij graag delen middels onze Academy.

Excellence Partner

Wij bieden additionele diensen aan om toe te werken naar operational (P2P) excellence, waaronder geautomatiseerde kwaliteitscontrole op inkomende facturen.

Wij staan voor u klaar!

ICreative levert als Basware en Kofax partner, e-facturatie en purchase-to-pay oplossingen aan omvangrijke ondernemingen, instellingen en overheden. Onze oplossingen bieden meer controle op bedrijfsuitgaven en minder complexiteit van het inkoop tot betalingsproces.

We houden u via uw Inbox graag op de hoogte omtrent e-facturatie en purchase-to-pay automatisering. Wilt u ook eens van gedachten wisselen omtrent deze onderwerpen, neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.